Hjälp med sidan

02.12.2018 kl. 12:55

I åtminstone i fem år har jag tänkt på att jag måste flytta bloggen och göra den lite mera attraktiv. Om jag slutar lura mig själv så kan jag nu konstatera att jag aldrig kommer att orka göra det själv. Jag har inte ro att sitta stilla särskilt länge och framförallt inte med uppgifter jag tycker är tråkiga. Så nu behöver jag hjälp och jag betalar gärna för det. 

Jag vill ha en hemsida som inte ser ut som år 1998, inte något märkvärdigt och gärna så enkelt som möjligt. Gillar t ex Emmelie Svanfeldts sida mycket. 

Nu har jag ju inga produkter jag vill sälja, men vem vet, en vacker dag i framtiden kanske jag slutar på Yle och börjar sälja stickade mössor i stället. Men än så länge önskar jag mest en plattform där jag kan skriva lite och folk kan läsa utan att tappa matlusten pga fulhet.

Mejla mig gärna om du är personen som kan hjälpa mig, skicka gärna en offert och visa vad du gjort tidigare. hietanen.annemikaela@gmail.com är adressen.

 

 

Och en liten sommarbild, känns som om det var igår. Imorgon är det typ jul och sedan om tre veckor första maj.

Kommentarer (2)
Så sant som sagt, tiden rusar!
Wordpress är en plattform jag varit nöjd med i snart tio år. Enkelt att själva välja utseende på bloggen, hur mycket den får kosta (gratisversioner finns förstås, men kapaciteten och annat är begränsat där).
Jag har hjälpt andra starta bloggar, men du hittar säkert nån på närmare håll och som är proffs på området.
Ha det gott - och en skön väntan på jul!
Carita Liljendahl02.12.18 kl. 17:04
Tack!
31.01.19 15:21
Hör av dig på nåt sätt i alla fall sedan om du byter bloggportal - och sätt en länk till nya bloggen här.
Jag har en länk till din blogg hos mig och vill att de som gillar din blogg ska hitta även till en eventuellt ny sådan.
Kram och gott nytt år!
Carita30.12.18 kl. 18:15
Tack! I will.
31.01.19 15:22
Anne Hietanen