Här händer inte mycket

02.07.2018 kl. 13:57

Jag flaxar runt på olika fester, läser, jobbar och funderar. Allt är som förr. Min adhd-utredning börjar vara färdig, i början på hösten får jag veta om jag har adhd eller kanske add eller kanske ingenting.

Väntar ändå ivrigt på en diagnos,samtidigt som jag är tacksam över att få den först nu, jag gissar att jag själv hade kunnat använda den som ursäkt ibland när vissa tråkiga saker känts helt olidliga.

Jag vet inte hur ni tänker med saken, men om jag inte hade plågat och piskat mig så mycket som jag hade gjort hade jag knappast klarat av att bli filosofie magister eller att jobba heltid. Det här är saker som ger mig glädje och jag tror inte att jag hade varit mycket nöjdare om jag varit mera förlåtande mot mig själv. Men vem vet?  Nuförtiden kräver jag väldigt lite av mig själv, men jag tror att det inte hade fungerat om jag startat med den filosofin redan för tjugo år sedan. 

 

 

Anne Hietanen