Ett förklimakteriskt tillstånd

27.06.2018 kl. 10:33

Utgår ni från att folk kommer att gilla er eller inte? 

Jag träffar ofta mäniskor som berättar att de nästan alltid utgår från att folk kommer att ogilla dem. Nu undrar jag om det här är det vanliga?  Alltså att vara inne i ett alla hatar mig tillstånd.

Åtminstone tidigare utgick jag alltid från att folk kommer att gilla mig på ett eller annat sätt, vare sig de vill det eller inte. Numera tänker jag kanske mest att de flesta varken bryr sig eller har någon åsikt i frågan, jag är bara en äldre dam med en liten hatt. Nej, det är jag ju inte, men jag märker att jag allt som oftast tar mindre och mindre plats. Undrar om det här är ett förklimakteriskt tillstånd som går över, alltså bara en fas, ELLER är det en helt ny era?

 

 

Kommentarer (3)
Det är tyvärr ”the new normal” hälsar Fyller Strax 46
Anonymous28.06.18 kl. 20:55
Men inte bara tyvärr?
02.07.18 13:17
Hej Jag fyller snart 53 år och egentligen så burr jag mej inte så mycket mera vad andra tänker om mej.Tycker de inte om mej är det deras problem.Däremot jobbar jag medvetet att hålla kontakt med vänner (och familjens)för se DET är ett konststycke nuförtiden...Vardagsmiddagar och spontanbesök..hur låter det?
Nonne30.06.18 kl. 22:29
Ja nuförtiden är det ett himla jonglerande för att få till stånd en enkel träff!
02.07.18 13:23
Jag utgår nog lätt ifrån att jag måst anstränga mig för att bli omtyckt/accepterad i situationer där jag känner mig osäker. T.ex då gällande nya människor.Hoppas växa ur det!
Anonymous03.07.18 kl. 22:23
Anne Hietanen