Eva Frantz och Tommy Körberg

12.06.2018 kl. 18:34

Nu just sitter jag på Arlanda, tanken är att jag skall jobba lite, har två timmar tid, men jag är så slut att jag strax blir tokig. Idag har jag varit halva dagen med Eva Frantz och Tommy Körberg på Skansen. Körberg var i och för sig bara en av kanske tjugo-trettio artister, men han var absolut gladast, därför nämner jag honom.

Vi skulle intervjua artister som skall vara med i årets allsång. Jag kan berätta att jag befann mig tusen kilometer borta från min lilla trygghetsburk, jag gick runt med öppen mun och dräglade lite, men noterade att Eva jobbade som en maskin. Som en maskin! Inte svårt att förstå att hon har gett ut FYRA böcker på hösten. (Debuten var för två år sedan.) 

Vi behöver inte just nu tänka på min utgivning, i ett parallelluniversum kanske jag skrivit något bra. Skål för den saken.

 

Kommentarer (1)
Du har gjort SÅ mycket bra under många många år, också du
Carita16.06.18 kl. 12:18
Men tack Carita!!! <3
17.06.18 17:24
Anne Hietanen