Senaste nytt

29.05.2018 kl. 18:40

Efter att jag skrev här att jag skall besöka Åland kontaktade halva Åland mig och erbjöd sällskap. Jag älskar Åland! Tänk att halva Åland ville träffa mig! Vi gjorde ett besök förutom hundarna vi träffade, övrig tid använde vi på att sitta på Indigo, Smakbyn och stranden i Godby.

Vi träffade några olika vallhundar och alla var underbara, men jag insåg att jag kanske behöver en lättare ras. Jag är född utan tålamod och det är oklart om jag verkligen skulle orka träna med en hund så att den kan få ett tillräckligt intellektuellt och fysiskt spännande liv. Nu just riktar vi in oss på olika hundar av rasen mjukisdjur. Nånej, men ännu osäker på ras, vi har inte bråttom.

Ni som har undrat hur det gick med pitchen, nå ingen har undrat, men jag kan ändå svara att det blev ja på mina programförslag vilket jag är glad över.

Nu just verkar det annars som jag har fått solsting! Detta är förfärligt och chockerande eftersom jag är en känd tuffing som kan vistas i plus femtio grader en månad utan att säga kvack. Jag älskar ju solen! Hur som helt har jag fått märkliga symptom både igår och idag efter bara korta stunder i solen. Det är helt förfärligt, nu ligger jag i ett mörkt och svalt rum och är förundrad. 

Kommentarer (7)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Kände en belgisk vallhund som inte var särskilt trevlig. Den var alldeles för seriös och argsint. Du måste ha nån med humor och glädje!!
Anna T29.05.18 kl. 20:43
Hahah, jo jag måste ha en humoristisk hund!
30.05.18 13:36
Vill diskret tipsa om världens bästa hundras, cavalier king Charles spaniel. Energisk och underbart gosig vilket gör att den passar för de flesta. Bra portabel storlek och lättskött päls. En ljuvligt älsklig dog.
Ida29.05.18 kl. 21:38
Jag älskar dom! Men min sambo vill ha en större hund.
30.05.18 13:36
Lycka till med hundjakten! Det är ju ett härligt problem att ha, egentligen :) Vill man ha en sällskapshund lönar det sig alltid att välja en typ som klassas som "familjevänlig" och inte en arbetshund :) Det finns många underbara valpar där ute och en väntar garanterat på just er! :)
Steph30.05.18 kl. 10:55
Jaa, det är det bästa "problemet" i hela världen. Jag vill ha en gosehund men sambo vill ha något tuffare så vi måste hitta en bra kombination.
30.05.18 13:37
Och jag säger lagotto romagnolo. Vi fick vår valp från kennel gewitter i Askola för tre veckor sedan. Jag är inte så förtjust i hundar annars, men de här är för ljuvliga. Kantarellhund! Och vill mysa typ hela tiden.
Anna La30.05.18 kl. 15:17
Dom är juvliga!!! Hurdan färg tog ni? Ojojojoj! Pojke eller flicka?
30.05.18 15:55
Nu vet jag! Bayersk viltspårhund. Superhärlig, rätt så ovanlig. Kan fixa en date åt dig i Borgå med en så får du kolla själv. Mycket social, familjevänlig och bra luktsinne...
Anna T30.05.18 kl. 16:32
Googlade just och oj vad de såg fina ut!
05.06.18 13:31
Phalene är en sällskapshund. Den behöver inte mycket motion eller träning men den är en liten hund.
Lilian30.05.18 kl. 17:43
Den är underbar!!! Men för liten för oss jo!
05.06.18 13:32
Vår Ludi är en flicka som är vit med bruna fläckar. Så var alla valpar i kullen fastän Ludi förstås är både sötast och klokast.
Anna La31.05.18 kl. 23:06
Voi söta öde vad hon mÅste vara söööt!
05.06.18 13:32
Anne Hietanen