En bra vecka

16.05.2018 kl. 13:32

Ända sedan sist har jag haft det bra, har simmat, solat, badat och levt dekadent. Det är toppen! Jag skulle bra kunna vara en figur som mest glider runt och kanske jobbar bara några timmar, ungefär fyra gånger i veckan. 

Orsaken till att jag nog inte skulle vilja vara helt utan att jobba, förutom det uppenbara, är att det behövs lite ansträngningar för att riktigt kunna njuta av ledighet.

Om några timmar skall jag skämma ut mig inför mina chefer och pitcha en programidé. Inget fel med det annat än att pitchen inte alls är klar. Hoppas den föds nu under tidspress, annars måste jag kanske fejka att jag svimmat och inte kan komma. Kan ni se framför mig hur jag ligger på mitt rum och låtsas att jag har svimmat? Producenterna slänger vatten i mitt ansikte och jag vet inte när jag skall sluta spela avsvimmad.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Anne Hietanen