Lyckan börjar snart

04.05.2018 kl. 11:22

Jag tänker aldrig mera dricka skumpa igen, förutom igår på Svenska Teatern då jag såg I Would Prefer Not To. Den var väldigt bra och jag älskade det korta formatet på en timme och tjugo minuter. Rekommenderar verkligen, gillade också Egenmäktigt förfarande på Lilla Teatern, men den hade mått bra av en liten förkortning. (Så hemsk "analys", någon gör något fantastiskt och en annan bara rapar fram att det var lite långt.)

Känner alltid ett litet motstånd mot teatern eftersom det är så mycket jobbigare än att ligga i sängen och se på Netflix, men belöningen är ändå alltid stor.

Ofta när jag är på teater känner jag en iver, en iver över att komma ut ur teatern och starta livet, det är som en försmak av en lyckligare tid och ett mera inspirerat liv. Och någonstans läste jag att den där känslan av att lyckan snart kan börja, det är det man får, det är själva "lyckan".

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Anne Hietanen