TV-serier

20.04.2018 kl. 12:25

Eftersom ni tipsade mig om bra podcaster kan jag tipsa tillbaka om bra TV-serier här.

Annat jag kan berätta är att vi hemma plågar oss igenom serien The People v. O.J. Simpson, den går så långsamt famåt att vi efter varje avsnitt noterar nya rynkor och krämpor hos oss själva, men vid ett visst skede kan man inte mera ge upp en serie, eller?

Kan också berätta att jag lyssnade lite på Mark & Jonas podd eftersom jag skulle intervjua Mark Levegood tidigare idag och att det var fint, men podden innehöll kanske 10% Mark och 300% Jonas. Jag älskar Mark så därför kunde procenten varit omkastade och jag hade varit ännu nöjdare.  

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Tack för tipsen på tv-serier. Jag undrade tidigare ifall den isländska serien är sådan att man orkar se den, men efter att igår ha läst artikeln började jag och den är ju superbra.
Anna La20.04.18 kl. 15:25
Ja men visst! Så roligt att du började kolla!
23.04.18 13:18
Anne Hietanen