Bilexperten

15.04.2018 kl. 22:03

Igårkväll var jag ensam en dryg halvimme på Teatteris vip (medan jag väntade på vänner) och under denna korta tid dök det upp flera olika farbröder som snabbt som attan berättade för mig hur rika de var.

Det rabblades upp olika bilmärken och hus/slott/lägenheter och jag nickade artigt, men av en frågade jag faktiskt försiktigt varför han trodde att jag ville ha denna information. Svaret var att hans frus syster alltid ifrågasätter honom och vad han gjort i livet och för honom var bilarna och fyrken ett bevis på att han hade lyckats. Mannen tänkte väl att alla tittar på honom som på en förlorare och ur detta mindervärdesperspektiv blev det då logiskt för honom att genast avslöja för alla att det hade gått bra för honom.

Vad de andra männen hade för orsaker kan jag bara spekulera om, kanske något liknande, eller så kanske jag bara såg ut som om jag älskar bilar! Vilket är väldigt långt bort från sanningen, jag vet inte exempelvis vad min sambo har för bil, bara att den är svart. Det kan vara en Lada, Samsung, Honda eller Electrolux, jag vet faktiskt inte.

 

Ps. Efter det förra inlägget fick jag så många förslag att jag måste skicka ett opersonligt standardsvar till alla, förlåt för det! Ni får personliga mejl an efter bara jag utrett vad som kommer att bli inslag eller kanske utföras av andra redaktörer.

 

 

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Tur att jag har en långt enklare förhållningssätt till livet: I give a fuck about nobody and nobody gives a fuck about me.
Affe af Skrifwklaada16.04.18 kl. 10:22
Jo, onödigt att hålla på och bry sig så mycket!
20.04.18 10:00
Electrolux hahahaha, made my day :D :D :D
Anna16.04.18 kl. 14:53
Kan det vara det långa lyxiga blonda håret? Eller bara stället helt enkelt? Tragiskt i alla fall, att män ser på sig själva så där. Det blir ju så himla oekologiskt också.
pk så det förslår18.04.18 kl. 18:10
Jag tror nog att det var stället som ställde till det, kanske de här männen bara håller på så just där på det stället.
20.04.18 10:00
Anne Hietanen