Jag tänker inte gnälla

03.04.2018 kl. 14:37

Nej, jag skall inte gnälla, men inte är det helt underbart att vara tillbaka i Bölebunkern efter en månad av donitsätande, sovande och chillande. 

Dagens gympass var inte heller riktigt toppen efter en månads paus. I min övertro på mig själv tänkte jag att jag säkert ändå är lika stark som tidigare, men det var inte helt rätt tänkt. Det var faktiskt helt fel tänkt, dessutom fick jag hela tiden kämpa mot den löjliga lusten att avbryta övningar, göra färre repetitioner helt plötsligt osv. Faktum är att jag var så asigt dålig på gymmet både mentalt och fysiskt att jag nu nästan fick lust att skärpa mig lite. Nu skall jag ta mig i lilla, lilla kragen och rycka åtminstone lite. Ryck, ryck säger det bara. Det blir nog bra det här, eller så blir det vad det blir!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Jag var också på gymmet idag!! Lyckades ro i en hastiget som inte var brutal-täysii och undvek nära spyan upplevelsen!! Sen fick ja ont i rumpbenen och gick o lyfte lite tunga saker utan nån plan! HEJA DU!
Lisa03.04.18 kl. 20:49
Heja! Idag har ju muskelvärk överallt fastän jag bara lyfte en bommulspinne igår!
04.04.18 12:48
Anne Hietanen