Nolita

22.03.2018 kl. 19:39

Dagarna flyter fram, igår hetsade jag runt halva Manhattan i snöstorm och försökte avboka allt jag fixat för min födelsedagsvän som skulle hälsa på mig. Alla flyg fram till lördag blev avbokade på grund av snöstorm. Vilket antiklimax.

 

Jag tröstade mig med shopping Anthropologie och Hopper på Whitney.

Nu just sitter jag på Public och skriver, har redan blivit uppraggad tretusen gånger så inte bästa stället att jobba på.

Som tur har jag nu kanske hittat pojkvänner till några av mina vänner, varje gång någon gör ett närmande brukar jag försöka para ihop kandidaten med någon väninna. (Alltså det är inga hemska farbröder, tvärtom, men jag är ju upptagen.) Detta har lett till att nästan alla jag känner gått på en massa mer eller mindre hopplösa dejter på grund av mina rekommendationer. Nå, några har väl också gått bra, men det är inte många som gift sig. Ni kan kalla mig Pimp Hietanen.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Anne Hietanen