Inte tillräckligt bra

21.03.2018 kl. 00:48

Idag har jag använt alla pengar jag har till att ligga i olika pooler, heta och kalla, saltiga och bubbliga och sedan turkisk bastu och saltskrubb och sedan allt på nytt några gånger till.

Jag har hetsat runt i min bikini och haft det mycket bra. Ibland var jag ändå orolig över att jag inte hade det tillräckligt bra.

Under några hårda minuter var jag säker på att en annan dam hade tagit den absolut skönaste platsen i bubbelpoolen. Hon bara vältrade sig vällustigt och jag gav henne onda ögat många gånger eftersom jag i mitt hjärta kände att hon hade min plats. Så fort hon lämnade sin plats skumpade jag över till den och märkte genast att min förra plats hade varit ännu skönare.

Gräset är inte grönare, vattnet inte bubbligare på andra sidan osv.

 

 

Aire

 

Badprodukterna som hörde till var förrästen förskräckliga, nu luktar mitt hår faktiskt som om jag skulle ha gnidit in det med en hemsk kakkalort. Ibland är billigare bättre.  

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Anne Hietanen