Jag tänker inte skryta...

19.03.2018 kl. 23:33

...men vet ni vem som är den värsta yogin på Manhattan? Det är ju jag!

Jag har alltid tänkt att det måtte ju vara fantastiskt att vara en människa som bra glider in på olika yogastudion i New York, som vore det något helt alldagligt. 

Idag hittade jag en studio och det var ungefär som jag hade tänkt mig, alla var halvnakna och viga och starka. Men sedan var det faktiskt inte mer än det, man kan säga att er vän Anne var den som var starkast, vigast och mest naken! Jag yogade faktiskt helt naken eftersom jag hade så lite kläder med mig på min resa.

Nånej gjorde jag! Varför måste ni genast tänka det värsta om mig? Jag hade på mig mina vanliga yogakläder och allt var helt vanligt förutom att jag inte yogat på hundra år igen. Jag måste säga att jag hatar yoga eftersom jag ofta  blir både uttråkad och arg, men att jag ändå uppskattar den eländiga proceduren eftersom jag mår så bra efteråt. 

Och nu till skrytet, kan ni föreställa er denna borgåbo som ramlar in oyogad som bara den, men ändå klarar av allt helt galant, står på huvuder, flyger runt, leviterar osv? 

Ni som lyssnat på min podcast Behandligshemmet kan dessutom förstå att detta är ett mirakel man kanske inte hade kunnat förvänta sig. Att min kropp, efter allt den varit med om, ännu orkar med allt jag hittar på.

Ps. Sprid gärna budskapet om podcasten. Den är definitivt inte något för alla, men väldigt många kan få hjälp av den och för någon kan den vara skillnad mellan liv och död. Så jag önskar att ni delar den, bloggar om den och lyfter upp den även om det är något som inte berör er det minsta, någon kanske måste få höra den just idag!

 

Ps. Vad vill ni veta mera om? Jag ka berätta om hotellet jag bor på just nu, om alla katter och hundar jag träffat idag, eller om Ville Andersson som bor på samma hotell. Ja, fråga bara.

 

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
https://www.facebook.com/MetDaanBeauty/videos/750899761779020/
Affe af Skrifwklaada21.03.18 kl. 13:05
Voi Affe! Tack! :)
22.03.18 20:03
Anne Hietanen