The Boom Boom Room

17.03.2018 kl. 17:59

Imorse vaknade jag och skrattade. Det händer sällan, men denna gång hade jag faktiskt också somnat skrattande. Det visade sig som så att jag hade en näst intill perfekt dag igår. Jag åt god mexicansk mat, jag var inne en timme på Byredo och sedan fick jag en gratis hårlockning och olika produkter från människor på Netflix som märkligt nog delade ut saker i Meatpackingdistrict, jag träffade också en cubansk, hundraårig filmregissör.

Efter detta mötte jag min vän S. och vi åt en Deal Closer på The Standard grill, efter det ville vi upp till rooftoppen som antagligen är en av de bästa i New York. 

Tyvärr var baren stängd på grund av en privat fest, men jag kände genast vittringen av gratis mat och dricka och upplevde att vi absolut skulle delta i festligheten. Vi lyckades se väldigt förvånade ut när våra namn inte stod på listan. Ja, vi var nog både besvikna och förvånade och fick därför genast kliva in i hissen efter några frågor om vem vi hade varit i kontakt med, Veronique kanske? 

Nej, det var vår någon annan som skött allt visste jag berätta med viktig min. Här kunde man bara hoppas på få eller inga följdfrågor eftersom vi fortfarande inte visste om vi var på väg till Paris Hiltons igelkotts namnsdagskalas eller kanske lanseringen av en ny, spännande guldsombrero. Men som tur inga följdfrågor.

Efter detta drack vill gratis champagne och njöt av utsikten medan vi försökte ta reda på vem som bjöd oss på vår kväll. Jag lovar att det inte var någon fattig och känner inte särskilt dåligt samvete över sprattet. Jag tyckte egentligen att det var så roligt att jag på allvar funderar på att börja trixa på detta sätt varje dag, men då måste jag nog börja med olika alias, mustascher och sånt. Om bloggen byter namn senare idag vet ni vad som hänt. 

 

 

 

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Anne du är helt bäst! Njuuuut av NYC!
Kugge17.03.18 kl. 19:09
Tack Kugge! Du vert hur det kan gå, plötsligt har man en suite! :)
19.03.18 23:53
Hahaha! Guld!
Lisa18.03.18 kl. 11:34
<3
19.03.18 23:53
En sådan toppendag - det låter ju som en kliché när man säger "den var du värd" men du ÄR värd allt det roligaste och bästa!
Och det är inget fel på att få nåt gratis :-D
Carita18.03.18 kl. 12:20
tack!!!
19.03.18 23:53
Länge sedan jag hört uttrycket att spela någon ett spratt. Känner att jag ska ta in det i mitt vokabulär genast.
Idalisa18.03.18 kl. 19:54
Ja! Spratt är så bra! Mera småspratt!
19.03.18 23:54
Nej jag är så avis. Exakt som Broad City. Jag sku aldrig kunna för ser så lumpig ut
Ida24.03.18 kl. 18:05
Hahaha! Knappast! Själv hade jag på mig något riktigt hemskt, kanske tuulipuku eller vad det nu var.
28.03.18 09:50
Anne Hietanen