Inget skrivdelirium här

15.03.2018 kl. 20:03

Min dröm om att svepas in i ett vansinnigt skrivdelirium och plötsligt, kanske på bara några dygn eller veckor, skriva ett magiskt manifest, eller en roman som förändrar världen, helst till det bättre, den kommar inte att slå in.

Förstås var baktanken att jag i New York skulle få lust att skriva, men hittils har jag inte fått det. Det kanske inte ens blir en liten novell. Jag försöker locka fram den skrivande människan inom mig med både morot och piska. Jag hetsar och lockar och sedan försöker jag ta det lugnt och ge poeten inom mig frihet. Jag använder mig av olika psykologiska och opsykologiska metoder, men poeten inom mig vill bara se på Netflix. Jag lockar med inspirerande utställningar, med god mat och bra diskussioner men inte blir det något skrivet. 

Nu får jag nog byta min uppfattning om vad jag tror att jag vill göra, uppenbarligen vill jag ju inte skriva, jag får börja med något annat istället, kanske jag kan bli gatumusiker/dansare.

 

 

Den här mannen har också kommit på en bra nisch. Dåliga porträtt för bara fem dollar!

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Idéer finns det så dom understa ruttnar som vi säger i Östnyland. Det är bara att låta allt komma. En vacker dag har du skrivit det där manifestet :-)
Fick själv en idé igår kväll, om att skriva en bok om alla dejter jag hade... för det finns massor att berätta kring det. Men i dag tänkte jag att idén kanske ändå inte är så bra, dom skulle känna igen sig, och känna igen mig... och innerst inne vill jag inte driva med nån :-)

Bad portraits - han är ju i alla fall ärlig :-D
Carita18.03.18 kl. 12:23
Anne Hietanen