Jackie Onassis Reservoir (Dogs)

14.03.2018 kl. 22:42

Imorse vaknade jag så ilsken att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag var så arg att jag höll på att tända eld på mig själv, hoppa ut genom fönstret och sedan göra något ännu värre.

Hittade ingen riktning för min ilska, men efter detektivarbete förstod jag att det är PMS. Lade raskt ihop ett och två och insåg att min diet på socker och extra mycket socker, med lite socker till resulterat i förvärrade symptom, det enda botet är att nu äta färre donitsar och träna mera. Sagt och gjort. Idag har jag sprungit som en bydåre i Central Park, först fel väg runt Jackie O.- vattenpölen, sedan rätt väg för att på något sätt sudda ut att jag nyss sprang fel väg.

Sedan fann jag en ekorre som var oehört sympatisk. Han är med mig nu på hotellrummet.

 

 

 

 

Nej skämtade bara. Vad skulle ni säga om det på riktigt framgick att jag är så sjuk att jag faktiskt tagit med ekorren till hotellet? Kanske några svanar också när jag nu höll på.

Och på tal om svanar och andra djur, alla hundar här har sockor på sig när de är ute. Varför det? Är de för att de inte skall stiga i hundkakka? Jag undrar, kommer antagligen strax att skriva en arg insändare till lokaltidningen här.

 

 

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Ekorrar är nog best buddies.
Matias15.03.18 kl. 07:31
Jo, dom har oftast något bra på gång.
15.03.18 20:13
Ha ha. Varför vaknar man så där satans arg? Jag måste också springa(eller härja) som en bydåre för att inte tända eld på fanskapet, men ekorren är förtjusande
minnalindeb15.03.18 kl. 11:54
Tända eld på fanskapet! :)
15.03.18 20:13
Anne Hietanen