Big Gay Ice Cream

12.03.2018 kl. 21:58

Nu kommer det äntligen ett tips som är så bra att det lönar sig att åka till NYC bara för den saken, nämligen Big Gay Ice Cream.

Min vän S. släpade runt på mig igår till alla sina favoritställen, först Smalls och sedan glass, jazz och glass som det heter. Bägge upplevelserna var fantastiska och ni bör komma ihåg nu att jag för det mesta tycker att allt är ganska dåligt.

På jazzstället glömde jag bort att tänka under många minuter i taget och det är ovanligt att det för en gångs skull är lite lugnt inne i huvudet. Det var som att vara inne i en lucka i tiden och jag var inte den enda, alla ansikten runt omkring mig var inåtvända, ingen hade på sig miner för omvärlden, alla var inne i sig själva och lät musiken kyssa själen.

Ja, det blev nog två tips, jag blev ju till och med poet på köpet.

 

 

 

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Prövade du på jazztobak också? :D
Affe af Skrifwklaada13.03.18 kl. 15:26
Nej, nej, men många andra gjorde det nog.
14.03.18 00:38
Anne Hietanen