Bleecker Street

11.03.2018 kl. 17:09

Igår träffade jag några vänner från Finland och tillsammans åt vi shoestring fries på The Spotted Pig. Jag beställde en anka som var otroligt rå, det var som att gnafsa direkt på en fågel i en ankdamm, bara fjädrarna fattades.

Efter det råkade jag se att Magnolia bakery var öppet till halv tolv på natten och att det var  helt tomt på folk, vilket jag aldrig hade kunnat föreställa mig. Det brukar alltid vara kö ut på gatan så ett tips är att gå dit på någon udda tid för att slippa flera timmar av köande. 

Klockan är nu snart halv tolv på förmiddagen och jag skall börja fladdra runt i stan, har träff med en annan vän och vi skall  äta allt vi ser och sedan avsluta kvällen på Smalls.

För övrigt består mitt liv av att undvik att stå barfota på heltäckningsmattan i mitt rum. Den mattan är så förfärlig att man får sjukdomar bara av att titta på den.  Eftersom jag inte har några tofflor står jag ändå hela tiden på mattan medan jag inom mig, och ibland också utom mig, ropar ujujujuj.

Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Usch, jag har samma känsla av heltäckningsmattor! Bodde en sommar i en lägenhet i Edinburgh med heltäckningsmatta. Det var så äckligt. Alla gick omkring i sina ytterskor inomhus även med sina våta skor...
La Dolce Musica12.03.18 kl. 09:51
Bluuääh! Men den här är värre. Ryyyys.
12.03.18 22:11
Har du sett Broad City? Finns på Arenan. Om två flickor i Brooklyn. Är kul och finns en grej om turistiga ställen, däribland just Magnolia Bakery
Ida12.03.18 kl. 13:21
Jo, älskar den!!!
12.03.18 22:11
Åk till Arthur Avenue i brons för att äta världens bästa italienska mat.
Nicke Lönnqvist12.03.18 kl. 15:09
Tack Nicke! Skall kolla! Om jag får mig iväg ända till Bronx.
12.03.18 22:11
Amerikanska heltäckningsmattor är nog nåt av de äckligaste som finns..du måst va grymt hårdhudad under din små fötter om du klarar av att stå där barfota.
matias13.03.18 kl. 08:59
nej inte hårdhudad, det här tar nästan kål på mig. Bluuäh. Det kommer att bo små parasiter inne i mina fötter snart. De kommer att lägga larver och ägg och sånt. Ryyyys. Funderar på om jag kanske kunde bränna upp mattan helt snabbt.
14.03.18 00:40
det är därför minst tre par ikeas "use@ones" alltid ska finnas i resväskan ;) i annat fall kan man också klippa itu golvhandduken från badrummet, linda runt fötterna och gaffa sig ett par hemmagjorda tollor...

'gaffa is life' never leave home without ;)14.03.18 kl. 15:38
Jaaa! Men det skall jag göra, får fem nya handdukar varje dag och några kan nog få bli tofflor! :)
14.03.18 22:58
du lämnar inte the skrutt utan att ha tagit en 'drink' på hotellet som är mitt andra hem. njut av inredningen men gör inte en "Miisa" dvs - försöka gå upp för trappan... ;)
(du förstår när du ser den) . och om det rycker i kroppen så ta en sväng förbi Output! ( 74 Wythe Ave, Brooklyn) du ångrar dig inte...
c/o14.03.18 kl. 16:06
<3
14.03.18 22:58
Anne Hietanen