West Village

10.03.2018 kl. 20:34

Alla säger att det är så lätt att hitta på Manhattan och det är i princip sant, det finns ett litet rutsystem och varje ruta är ungefär hundra meter och så finns det siffror som är helt logiska och inga egentliga lurendrejerier.

Men  i mitt huvud fattas den del som borde aktiveras när man orienterar och jag blir mycket trött i huvudet när en del som inte finns skall sättas igång.

Ikväll skall jag äta På The Spotted Pig i West Village, om jag får bord vill säga. Vad tror ni, blir det bord eller ej? Måste säga att det antagligen blir bord eftersom jag när jag rest bort från Finland plötsligt kan börja ljuga oproportionerligt mycket. Det är som om jag inte alltid orkar med sanningen som ju är urtråkig och varför skall jag inte istället berätta något roligt för att åtminstone underhålla mig själv. Plötsligt kan jag höra mig själv berätta att jag är president Tarja Halonen eller att jag är den person som har störst huvud av alla i hela Europa. Sedan njuter jag omåttligt mycket av all uppmärksamhet, men måste ju sedan alltid avböja all form av ytterligare kontakt eftersom jag skulle göra folk besvikna ifall jag röjde min identitet.

 

Är detta moraliskt korrekt? Ja, utan vidare! Nej, det är det ju inte, men nog är det i min mening ändå fem gånger värre att tråka ut folk med eländigt tjat om ingenting. Jag kräver underhållning! Underhållning gott folk!

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Säg att du är Tove Jansson!
Basse10.03.18 kl. 20:59
Ja! Det är en bra idé. Eller kanske jag säger att jag är en framgångsrik grupp med hattifnattar.
10.03.18 21:28
Anne Hietanen