Midtown

09.03.2018 kl. 15:02

Som den första kvinna som någonsin besökt New York kommer jag att rapportera dagligen om olika händelser i äpplet som aldrig sover.  

Inser att allting nu började med en dålig mening, men det låter mig inte hindras. Regler för min vistelse här är att a) inte låta mig hindras och b) inte behöva göra något.

Jag har planer på att jogga i Central Park åtminstone tio gånger, äta på The Spotted Pig och se stand-up, men inget av det här är ett måste. Om jag så önskar kan jag ligga i sängen hela tiden och äta Dunkin Donuts (som aldrig är lika gott som Arnolds, men ändå tillräckligt gott) och se på Netflix.

Är mest i behov av att chilla. Igår när planet landade installerade jag mig bara på mitt rum, gick ut en sväng och köpte vatten och sov sedan i 12 timmar och nu börjar min första dag. Eftersom jag är dålig på att googla har jag först nu lokaliserat ungefär var jag bor och det lär vara ganska nära Flatiron och från mitt fönster ser jag Empire State Building. Hotellet är gammaldags och slitet, på ett bra sätt. Fast min säng fick mig att minnas något annat hotell där jag hittade massor med ägg i sägen. Små, små larvägg! Minns att jag då på den tiden knappt reagerade på saken och sov antagligen glatt vidare, något som skulle vara ganska svårt nu förtiden. Måste nog skärpa mig och vara mindre känslig.

 

 

Min fuskpäls gör succé i staden. Folk ropar N I C E fuskpäls åt mig hela tiden. We love you with the nice päls osv!  Känner mig som en kunglighet och som den första människan som någonsin rest till New York.

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Hääärligt! Njut för min skull också!
Heidi wonderland09.03.18 kl. 15:47
I will! Kram!
10.03.18 20:58
Ägg i sängen! Låter som drömmen! Njuuuuut!
Minna09.03.18 kl. 18:56
Bättre ägg än gröt! Nej, båda är nog ganska illa.
10.03.18 20:58
welcome to äppelskruttet beautiful ;)
är i LA ett par v men kommer ”hem” i slutet på mars. pm:a mig
//co09.03.18 kl. 21:16
I will!
10.03.18 20:58
Voj gulle! Ska följa din NYC-blogg slaviskt! :)
Hannah09.03.18 kl. 22:50
Och snart är du här och då skall jag rapportera om allt du gör! Jag kommer att livesända från vår takterrass!
10.03.18 20:59
Härligt med daglig rapport!!! Lyfter på hatten att du förverkligar en dröm, ha en finfin vistelse!
Annelie
PS Ätstörningpodden var bra - lite annorlunda perspektiv, och utan att frossa (!) i eländet. Allt gott till Anne :)
Annelie11.03.18 kl. 09:58
Tack Annelie! <3 <3 <3
11.03.18 17:23
Anne Hietanen