Resfeber

04.03.2018 kl. 18:08

Nu har jag fått resfeber, jag känner mig som om jag vore tio och för fösta gången skall åka till Mallorca. Jag har ledigt hela mars, men åker först iväg på torsdag till New York så att jag hinner chilla lite innan jag åker iväg. Jag hinner också vara deprimerad och sjuk nu tänkte jag, så att det inte behöver komma under resan. Ni som känner mig vet att jag alltid får fel i huvudet när jag är ledig. Jag längtar alltid efter att ha ledigt, men oftast blir det ändå bara hemskt.

Just nu är det söndag och jag har inte söndagsångest utan känner mig väldigt fri och glad. Tänk att jag inte behöver göra någonting alls, jag har INGA plikter under hela mars. Alltså inte en enda sak jag MÅSTE göra. Det är vansinne!

Jag har bestämt mig att detta skall vara en klassisk reseblogg nu inkommande veckor, helt som vore det år 2004, då behöver ingen oroa sig över att jag blivit mördad eller mördat någon om ni kan se att jag klottat något här varje dag. Det är väl bra!

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Det ska bli så roligt att läsa resedagboken!
Anna T05.03.18 kl. 20:12
Nå nu börjar det!
09.03.18 15:42
Anne Hietanen