Det farliga tipset

19.02.2018 kl. 10:10

Jag har många hemska hemligheter och en av de värsta är kanske att älskar Desperate Houswives of New York, O.C. Beverly Hills osv. osv.

Nå vad är det nu att skämmas över tänker någon modern människa kanske, men jag känner mig alltid extremt smutsig och skyldig när jag har mina hetsmaraton. Nej, det är inte helt sant, ibland känner jag mig levande och bubblande. Jag lever mig in i allas liv, jag gråter och fnissar och skakar på huvudet åt allt som är helt för teatralt. Ibland tror jag kanske att jag är någon karaktär själv, t ex Marisols mamma i Desperate Houswives of Miami, igår pratade jag hela dagen som hon. 

Nu kan ni alltså fritt gissa vad ni trott att jag gjorde hela gårdagen efter att ha hittat den här appen

Det här kan bli ett litet problem, jag kommer nämligen inte att hinna jobba, äta eller sova innan jag sett igenom alla serier. Och nu sprider jag dessutom skadan glatt vidare här. Tack och förlåt.

Måndagsmorgon med en skjorta jag hade tänkt ge bort/sälja på lördag, men tror jag ångrar mig, den här är ju helt fin. Till allt tur finns tusen andra saker som jag gärna blir av med.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Nämen nej! (Och jejjjj!) Du beskrev just precis på pricken mig efter att jag kollat alla senaste avsnitt av Vanderpump rules, Desperate Housewives of Beverly hills osv. Och att du nu ännu gjorde det enklare för mig att se på programmen genom en app.. tack! (Tror jag)!
Tea28.02.18 kl. 22:19
Hjälp! :)
04.03.18 18:16
Anne Hietanen