Tröttheten borta

08.02.2018 kl. 14:50

Måste meddela att vinterns abnorma trötthet nu försvunnit. Det som hjälpte var extra järn, extra B och lite D och olika omegor. Plus att ljuset nu återvänder.

Däremot har jag kanske aldrig sett så sliten ut som just nu. Huden är kanske värst! Känner mig nästan frestad att ta en tur till solariet eftersom det skulle hjälpa mot både utslag och shaskigt utseende, men jag kommer att vänta ut det här. Jag tänker förneka och förtränga detta tills solen kommer, ja, jag tänker bära huvudet högt och låtsas att jag är både stolt och glad. Hurra!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Hej Anne!
Det här hör inte hemma under just detta av dina inlägg, men jag tror att Gun-Illa Malm från Helsingfors riktade sina ord mot dig eller fröken Henriksson i sin insändare:
"Hur är det möjligt att en så stor del av journalisterna och reportrarna efter tolv skolår och journalistlistutbildning inte lyckas stävja flödet av utfyllnadsord och uttryck som ingenting betyder som liksom, va(d)heterdenu, dehäran, dedäran, om vi säger så och så vidare och överanvändningen av smittsamma uttryck som typ, de facto, precis, exakt, i princip, jätte-, okej och så vidare? Just nu finns allt där ute: lyssnarna, arbetslösheten, önskemålen, idéerna, och vi får rapporter om regn, kyla och hårt(?) snöfall därute (hur annars?). Hö(r)ni! följt av en konstpaus blir lite fånigt, eftersom vi som knäpper på radion gör det uttryckligen för att lyssna. Det är tröttsamt att höra vuxna (?!) litteraturvetare utropa alltså-vitsi-herreguud-på riktigt!?." (G.M./Hbl)

Hur som helst, vi står vid din sida, eftersom vi vet att en litteraturvetares uppdrag är att veta OM böcker och inte uttrycka sig alltid formellt ultra superior. ????????
Old Beatnik09.02.18 kl. 17:17
Voi vitsi ändå!
12.02.18 10:12
Jag har ökat järn till två ggr/dag samt inhandlat D. Få se då
Erkki08.04.18 kl. 11:26
Håller tummarna!
08.04.18 20:50
Anne Hietanen