Peppmaster!

05.02.2018 kl. 13:30

Voi bluaah vad jag har angst om morgnarna nuförtiden! Jobbar för mig själv med ett eget projekt och känner mig osäker på om det blir brinnande skit eller kanske rinnande guld.  Har alltid haft lite svårt att förutspå mottagandet av mina alster. (I skolan trodde jag oftast att jag skulle få fyra, men så fick jag ändå oftast tio. Låter skrytsamt, men har förstått att det är en helt vanligt åkomma, någon som känner igen sig?)

Är oftast väldigt peppande  när det kommer till andra människors planer och produkter, (tycker jag själv, men vem vet hur det är på riktigt), och skulle behöva få det tillbaka också. Och kanske jag får det, men har blivit bortskämd och vill ha mera och mera. Måste hur som helst säga att jag just nu saknar att jobba i team med Hannah som i ärlighetens namn stöttat och peppat mig så otroligt mycket. Svårt ibland att vara sin egen peppmaster, men det är ju det man måste vara!  

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Om jag tror jag hör ngt dåligt så brukar det bli bra, och tvärtom. Misstänker jag lägger i en högre växel när jag tror jag inte lyckas. Men blir lat när jag är självsäker.
Fager Dam05.02.18 kl. 22:05
Sant att man blir lat när man är självsäker!!! Fast jag behöver ju nog ett visst mått av säkerhet för att kunna utnyttja intuitionen och hoppa in i ett bra flow.
08.02.18 14:57
Anne Hietanen