Ljuga och överdriva

01.02.2018 kl. 16:18

När det kommer till underhållning är mitt mantra alltid att ljuga och överdriva. I det riktiga livet ljuger jag helst inte, men överdriver alltid. Jag kan knappt säga en mening utan att den innehåller antingen en otrolig över- eller underdrift.

Ett exempel är att min sambo ända tills igår hade gått runt och trott att jag har herpes. Jag vet att nästan alla har herpes, men jag råkar vara en som inte har det. Min sambo trodde alltså att jag hade det och jag frågade varför. Jo med nu säger ju alltid att du har brinnande herpes/svamp/akne i ansiktet och att hela huvudet håller på att lossa. Och det är sant, så kan jag säga om jag har ett litet utslag någonstans helt enkel för att det känns lite tråkigt att bara säga att jag har ett litet utslag någonstans. Då kan man ju undra att varför alls säga något då, men det undrar jag egentligen inte alls. Munnen finns ju där för att göra olika ljud, annars äter den bara.

 

 

Kommentarer (2)
Ha ha! Helt med här. Till Lindemann blev pyrotekniker för att det var så tråkigt att bara stå och sjunga på scen. Mycket bättre med lite eldsvåda medan man trallar.
minna lindeb01.02.18 kl. 16:31
Nu slår det mig att många jobb skulle kännas mera spännande om man samtidigt höll på med lite pyrotkenik!
05.02.18 13:29
”Jag kan knappt säga en mening utan att den innehåller antingen en otrolig över- eller underdrift”. Hmmm. Jag läste det där strax efter att jag besvarat din kommentar om mina bilder. Something smells funky. :D
Affe af Skrifwklaada01.02.18 kl. 19:57
Hahaha! Men också den meningen innehöll en otrolig överdrift! Ibland kan ja också säga helt neutrala saker utan att ljuga desto mera! :)
05.02.18 13:30
Anne Hietanen