Slicka på väggen och gammelgäddan

29.01.2018 kl. 11:01

Vid något skede försökte jag lyssna på Skäringer och Mannheimer, men kom inte in i gänget alls. Gjorde ett nytt försök för någon vecka sedan och nu är jag helt fast. Jag älskar när folk kan sätta ord på sådant jag inte visste att man ens kunde tala om, inte kanske för att det är skamligt, men kanske för att det bara är något subtilt som fladdrar förbi i ögonvråna, man trodde kanske att man var den enda som förnimmat det där fladdrandet, att det egentligen bara var inbillning, men så kommer Skäringer och Mannheimer och säger att dom också sett det. Och bäst av allt -  när det är riktigt mörkt bakom gardinerna måste man få skratta också. Så man skrattar åt fladdret, gammelgäddan och nyfikenheten.*

Är ni med eller emot?

 

 

*Nyfikenheten på människor. (Avsnitt 8.)

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Nå äntligen! Skäringer och Mannheimer är min etta av poddar!! De första avsnitten var för mig också lite svåra att greppa....men sen.... Ah vad skönt med "icke-yta", med människor som kan skratta åt sig själva och det svåra utan att göra en själv eller det (svåra) mindre än man/det är.
Anna T30.01.18 kl. 16:41
Ja! Just så. "utan att göra en själv eller det svåra mindre än man/det är"! Så bra, jobbar på det just nu.
31.01.18 11:22
Mycket med!!! Och din beskrivning är bra. De pratar just precis om sånt som fladdrar förbi så flyktigt att man (jag) tror att ingen annan har märkt det.
S. med punkt30.01.18 kl. 22:16
Ja just så! Du borde för övrig själv podda! Älskar ditt sätt at se på saker och din humor.
31.01.18 11:22
Jaa,min favoritpodd!Dom fångar så fint och roligt så många dimensioner av att vara en människa!
Ennet31.01.18 kl. 18:02
Faktist! Vilka typer!
01.02.18 16:16
Oj, tror du?! Snällt sagt. Själv är jag mycket tveksam. ???? Jag livepoddar i bilen ungefär varannan dag (kör långa sträckor), dvs. pratar högt för mig själv. Utsändningen hörs bara i bilen, men jag funderar på att börja sälja biljetter för en s.k. poddtur. Startar vi från A kommer bilen dock inte tillbaka till A under samma tur, så jag funderar på en cykel i bakluckan så mina lyssnare får cykla tillbaka.
S. med punkt31.01.18 kl. 19:57
Men den här idén är fantastisk! Så bra också om aldrig riktigt vet var poddturen slutar!!! Då sitter man och känner rädsla och spänning också medan man lyssnar på din podd!
01.02.18 16:17
Frågetecknenskavaraenglademoji
S. igen31.01.18 kl. 19:58
:)
01.02.18 16:17
Anne Hietanen