Ingen läser

23.01.2018 kl. 17:36

Brukar alltid vara helt tvärsäker på att absolut ingen läser min blogg. Ibland någon vän och bekant kanske, men oftast inte. Blev därför vansinnig glad över att halva Finland svarade på mitt upprop i förra inlägget. Har ännu inte svarat åt alla, men  lovar att göra det, ifall jag nu inte på något sätt raderat något mejl flera gånger så att det inte mera går att spåra. (Varför skulle jag nu ha gjort det? Ingen vet.)

Men TACK alla! På riktigt! 

Helt kort annars, håller på och klippa min hetsätningsdokumentär och den lever och håller på. Det är spännande tider. Hemma googlar vi hundraser som vore vi maniska och min NY-resa börjar klarna. Längar efter att bara gå runt och stirra och göra absolut ingenting. Märker att jag tycker allt mindre om att prestera (sådant som sedan skall bedömas av någon form av publik.) Uj. Och kram!

Det här blev ju som ett brev, bara frimärket fattas.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Anne Hietanen