Måndag-den stora glädjens dag

15.01.2018 kl. 10:37

Jag har nu bestämt mig för att måndag inte är en motbjudande dag som inleder en vecka av förfärliga morgnar. (Morgnarna i sig är kanske inte så förfärliga, men jag tänker på den där väckningen som river sönder ens kropp, själv och hjärta.)

Så från och med nu tänker jag tänka på måndag som:

- veckans skojigaste dag då allt kan hända.

- dagen då jag alltid planerar in något extra roligt. (Vare sig jag vill det eller inte.)

- dagen då jag jobbar bäst. Jag jobbar som en maskin, ja, måndagar är till för att jobba så bra att taket nästan lossar, Och varför jobbar jag så bra just på måndag? Jo för att det är så roligt med måndag!

Och som bonus inleds varje morgon med dans och sång inför (ofrivillig) publik, eller utan. Idag dansade jag exempelvis den så kallade Peaky Blinders-sången. (Olika imponerande och snabba rörelser och glada tjut med passande ord.)

 

Kommentarer (1)
Bravo!
Jag har sedan 107 veckor tillbaka varje måndag skrivit Glad Måndag-inlägg, och nu har många bloggare i Sverige också hakat på :-)
Carita18.01.18 kl. 22:58
Ja men just det! Mycket bra jobbat säger jag!
24.01.18 10:31
Anne Hietanen