Kort lägesrapport

10.01.2018 kl. 10:13

Hörni, jestas så bra det går här. Det här året har jag sagt förlåt kanske bara en gång. Det var helt i onödan, men dök upp som en reflex bara. Jag är mycket nöjd. Sedan ville jag ju börja dricka mindre vatten och trodde att det skulle bidra till stor sorg och svårigheter, men det här inte varit särskilt svårt. Märker att jag alltid drar fram en flaska reflexmässigt på jobbet så fort jag behöver en sekunds paus. Nu hinner jag stoppa mig innan jag dricker flera deciliter.

Ser ni hur olika behov folk kan ha. De flesta vill väl dricka mera vatten, inte mindre. Och ganska många kanske skulle vilja ha lättare att erkänna sina misstag och säga ett förlåt, för det är ju förstås en fin sak, om man nu inte gör som jag och ligger platt hela tiden.

Men annars är jag inte alls sugen på självutveckling just nu. Det här året vill jag verkligen inte bli en bättre människa, jag vill bara slappa och njuta mera, men går det inte så får det vara ok ändå.

 

 

 

 

Kommentarer (2)
Förlåt, förlåt och förlåt. Tre gånger gillt, eller hur brukar dom säga förr i världen?

Jag är en av de som försöker dricka mer, åtminstone en liter extra.
håkan10.01.18 kl. 22:05
Nå du joggar ju o har dig så du kanske behöver lite extra vatten!
12.01.18 15:34
Låter super!! Fortsätt så.
Anna T11.01.18 kl. 18:25
Jaja!
12.01.18 15:34
Anne Hietanen