Julklappar åt alla

19.12.2017 kl. 14:24

Ifall ni har en Netflix-prenumeration på gång så missa för allt i världen inte Greenleaf.

 

 

Serien handlar om en kyrka och familjen som styr och ställer i den. Titta nu här bara på de lystna minerna så förstår ni att det myglas och pryglas en del.  Jag är så inne i serien att jag börjat säga "God is good" och sedan svara "Always" rakt efteråt. 

Ett annat lite äldre tips är den här radiodokumentären om Erotikern på Bergmansgatan. Om man söker på "Dokumenterat" på arenan kommer det fram otroligt många välgjorda program, den som heter Varje dag som jag inte är död så lever jag! är så fin att jag inte ens har ord, men den har ni redan hört?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Joo, greenleaf är bra!
Anna La22.12.17 kl. 09:05
Anne Hietanen