Hur mycket?

14.12.2017 kl. 16:46

Hörni, hur mycket kan man marknadsföra sitt stuff på social media utan att det blir för mycket? Antagligen är det smaksak, men jag är nu verkligen intresserad av er smak i den här frågan.

Vi kan ta som exempel bokpodden Hietanen & Henrikson som kommer ut med ett avsnitt per vecka, jag skulle gärna göra reklam för podden varje vecka åtminstone i bloggen, på twitter och fb, men det känns som om folk redan är mätta. Tidigare gjorde jag också mera reklam för artiklar jag skrivit osv, men på sistone har jag haft mindre lust att göra det, tänker att jag sällan ändå producerar material som är helt livsviktigt och att folk hittar sakerna om dom nu hittar dom. 

Känner mig lite kluven just nu för samtidigt är ju drömmen att nå ut till människor och sprida lite kärlek.Vad har ni för strategi och vad tycker om andra, kanske motsatta metoder? Jag blir inte sårad om ni tycker att jag är från 1800-talet i denna fråga.

 

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Svar: mycket. Min erfarenhet är att man ska marknadsföra sitt stuff tills man är helt hes och trött på hela grejen. Då kanske folk vaknar till och är så där att jaa, nån podd hade du visst...

Det ska vara både kvalitet och kvanitet dessutom. Mycket, men så ska man också marknadsföra grejer snyggt. Att publicera samma "lyssna på min podd" på Facebook femton gånger går ju inte hem.

Aj aj, nån dag jobbar jag bara med marknadsföring i sociala medier, titulerar mig expert och håller föredrag på finlandssvenska institutioner. "Toffe, kom ihåg att det finns något som heter hashtagg".
Fager Dam14.12.17 kl. 19:40
Jag kan bra se framför mig detta, alltså dig med Toffe och hashtaggen!
15.12.17 14:58
Förstår dig så väl. Att man själv tycker man pratat och informerat till lust och leda och tror att folk ser ett rött skynke i samband med en. Men sen då jag går till mig själv, så inser jag hur snabbt man glömmer, hur enormt mycket information det finns dit ens egna puffar drunknar i, och hur svårt det kan vara att hitta om man inte vet var eller vad(!) man skall leta efter.
Sen finns det en liten oskriven gräns som man måste hålla sig inom, så man inte upplevs som spam, men den är du ljusår ifrån.
Så ut med det bara! Gång på gång. ????
Leena15.12.17 kl. 09:43
Men skulle vara roligt att veta var den där gränsen ungefär går, för när man upnått spamnivån är det nog inge vidare.
15.12.17 14:59
Så ut med allt bara! Gång på gång. (Utan några frågetecken förstås!)
Leena15.12.17 kl. 09:46
Hahaha! :)
15.12.17 14:59
Anne Hietanen