Vems dumma idé var det här?

13.11.2017 kl. 16:36

Voi hjälp, på torsdag skall jag och en kollega spela in ett tre timmar långt tv-program! Tre timmar! Vad tänkte vi? Varför är allt som känns roligt någon månad innan sedan när det väl skall hända bara skrämmande?

Det här gäller faktiskt nästan allt i mitt liv. Också om jag bara skall på en nöjesresa kan jag just innan få en fiilis av att vad är det nu för idé med detta, jag orkar inte packa, jag blir hemma.  Till all tur har jag nu lärt mig att det är så här, skulle jag följa mitt inre motstånd skulle jag ju faktiskt aldrig göra något.  

Ps. Fniss nöjesresa, låter lite fånigt. Nööjjjjeeeeesrrresa!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Vi är av naturen konservativa. Vi föredrar att behålla status quo då vi inte vet vad förändringar innebär. När det inte är vår inneboende konservatism är det säkert vår inneboende lättja.
Det finns ju arbetsresor också, så att specificera vilken sorts resa det handlar om kan vara vettigt.
Affe af Skrifwklaada13.11.17 kl. 23:32
Nå bra, tack Affe!
16.11.17 12:26
Läser din blogg baklänges :-)
Känner igen det här med att tacka ja till allt möjligt och sedan bli skräckslagen när allt närmar sig.
Carita16.11.17 kl. 21:57
Jo, hujuj! Fast det hör nu väl till livet att vara nervös ibland.
17.11.17 11:12
Anne Hietanen