Ledig måndag

30.10.2017 kl. 09:37

Under de senaste året har jag tackat nej till precis allt som går att tacka nej till och lite mera än det också. Det är oerhört skönt att inte stressa och pressa om det inte är ett absolut måste, MEN nackdelen är att sedan man skall göra något så känns det extra stort och övermäktigt. Låt säga att jag gör många tv-inspelningar under en kort period, då känns det som vardagsmat, men sedan om det är en lång paus så är det kämpigt att komma igång igen. Kanske lite som med träning då. Jag brukar egentligen inte ha träningspauser annat än då jag är sjuk, men nu är det ju förfärligt att göra comeback i salen efter någon veckas sjukdom med tillhörande glassätningsritualer.  Försöker i alla fall numera avdramatisera det så kallade förfallet, efter en vecka eller två är man igång igen och så får jag väl tänka med andra prestationer också.

 

 

 

 

Här ser ni en hemlig samlarbild då jag missbrukar hotell Kämps gym. Skulle egentligen gå till spaet, men det hände inget fantastiskt där.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Anne Hietanen