Träningsglädje

18.10.2017 kl. 13:40

Det bästa som kunde hända har hänt, jag har återfått min träningsglädje som varit borta i så många år. Förstås har jag tränat ändå men mest för att det känns bra efteråt, nu har det igen blivit roligt också under själva träningen.

I vanlig ordning är det tunga tyngder som är bäst, men har börjat göra även andra saker eftersom min ena axel krånglar. Det nyaste är rodd på Concept II, det verkar vara så att om man ror femhundra meter så att det tar över två minuter, ja då är man dålig, men ror man under två är man bra. Som ni förstår ror jag under två och jag har nu blivit så högfärdig över den saken att jag antagligen kommer att anmäla mig till nästa OS.

Ja, kanske jag inte ens anmäler mig, jag dyker bara upp och så får alla se hur stiligt jag ror.  

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Jag är med på rodd imrn!
Lisa19.10.17 kl. 00:50
hahah, nu först såg jag det här! tack för bra träningssällskap!
19.10.17 13:23
”... men mest för att det känns bra efteråt”. Åh nej! Ännu en masochist. :D
Affe af Skrifwklaada19.10.17 kl. 14:32
Jo! Här är jag. :)
20.10.17 15:33
Undrar verkligen vilket karaktärsdrag det där är- att man vill anmäla sig till OS direkt när man är bra på nåt? Jag är likadan i allt. Så fort jag får feeling för nåt så tänker jag att nästa steg är OS, VM eller tv. Blir liksom så hög på att jag gillar det jag gör.
Johanna- star to be29.10.17 kl. 18:47
Johanna! Det är ju helt toppen, det är ett bra drag ju! Fast för min del hör det också lite ihop med att jag avskyr allt jag inte är bra på och att jag har dåligt tålamod! Det är kanske lite mindre bra, men bra går det ändå! :)
06.11.17 08:39
Anne Hietanen