Att vänta

13.09.2017 kl. 19:29

Att gå runt och vänta är ju förfärligt, allt skall ske genast och helst igår. Det värsta en modern människa kan råka ut för att vänta på hemleveranser av onödiga prylar hen beställt hem under något obevakat ögonblick. 

Man kan ju inbilla sig att det är helt trevligt, jag menar man skulle antagligen ha varit hemma ändå. Man kan gå runt och chilla och till och med låtsas att man är en underbar person som folk budar hem presenter till i tid och otid. Någon designer har igen skymtat ens härliga lekamen och hen kan bara inte hejda sig utan budar hem till en massor med olika diamantbeströdda juvelkläder. 

Eller ja, man kanske är så rik att man bara går hemma hela tiden och tar emot paket, i synnerhet då alla ens assistenter är ute med ens hundar så att man faktiskt ibland måste ta emot alla paket själv. Man kanske öppnar en champagneflaska eller två för att klara av stressen av att ta hand om alla sina assistenter, lokalvårdare och gårdskarlar och nu också postleveranser! Ja, man kanske ringer till tidningarna och beklagar sig! Man kanske skriver en aggressiv låt om sin situation, eller en roman! Ja, ja, och vad mera?

Eller man kanske istället stressar hem från jobbet, med ångest för att man for tidigt, men ändå kommer hem för sent och tänk om dom redan varit och vad skall man göra då? Och så kan man ju vara hemma helt som vanligt, bara att man ändå inte kan det för dom kan ju plinga på när som helst och åtminstone kan man inte duscha för tänk om dom kommer just då? Man känner plötsligt att man inget hellre vill än att duscha, plötsligt upptäcker man att årtionden av lort har tagit sig upp till huden och måste sköljas av, men duscha kan man inte just nu när man väntar.

Sedan måste man, trots att det är fånigt, vädra och ha det fräscht hemma för alla vet ju hur äckligt det är att stiga in i för varma och unkna lägenheter. Ja, men man bryr ju sig inte för man är ju vuxen så man ligger bara helt vanligt på soffan som en person som är van med att det ringer på dörren på grund av än den ena än den andra orsaken. Ja. 

Sedan när man åbäkat sig hela dagen noterar man att det var först imorgon leveransen skulle komma.

Kommentarer (3)
Skicka paketet till jobbet! Tips tips.
Fager Dam13.09.17 kl. 22:44
Jo, fast det har inte alltid varit lätt det heller.
19.09.17 14:54
Hah, ha. Senast budkillen kom orkade jag inte ens klä på mig, tog bara en handduk och virade kring midjan. Han har alltid varit glad, men den gången var han extra glad.
håkan13.09.17 kl. 22:51
Åhå, snart börjar han leverera paket som du inte ens har beställt.
19.09.17 14:55
Det är därför jag föredrar att hämta ut leveranser vid posten. Man kan göra det vid en tidpunkt som är lämplig för en själv.
Jag blev tvungen att hämta ut ett paket från Fedexs lager i Åbo när jag och budet inte kunde hitta en tidpunkt som paßade oß båda.
Affe af Skrifwklaada15.09.17 kl. 12:30
Uj så bökigt!
19.09.17 14:55
Anne Hietanen