Människohundarna kommer, voff

08.08.2017 kl. 17:21

Snart är min 2-åriga skrivarkurs i Åbo slut, under tiden har vi bland annat skrivit ihop en antologi som Förlaget M ger ut. Recensionsdag är 29 augusti och för att fira boken köpte jag upp ett litet lager för att tvinga på folk. Jag tänker att alla som håller på med text på ett eller annat sätt i Svenskfinland antagligen har nytta och glädje av antologin. Ungefär så här är nivån just nu och det är inte omöjligt alls att gissa vilka som kommer att skriva sig vidare på ett eller annat sätt.

På tal om skrivarkurser så är jag lite tveksam till nyttan med dem, för mig var det viktigt helt enkelt för att jag inte skriver något om jag inte har en piska på. I och med kursen har jag skrivit lite mera än jag annars hade gjort och det är guld värt för mig. Jag är mycket glad över att jag anmälde mig till kursen. Småningom blir det dags att skicka in anmälningar till en ny omgång och jag kommer förstås att påminna om det här sedan när det är dags.

 

 

Här en suddig nattbild från terassen, bilden föreställer antologin och en svettig infiltratör. Hör av dig exempelvis till hietanen.annemikaela@gmail.com om du vill ha ett ex. för 22e.  Det skulle göra mig mycket glad.  Det riktiga priset är egentligen 25e, men jag betalar också portot.

 

 

Anne Hietanen