GLOW

29.06.2017 kl. 13:31

Har på sistone hittat så många bra saker. Bäst är kanske Glow på netflix, en serie om kvinnor som uppträder som wrestlare i en tv-show på 80-talet. Fulsnyggt och extremt bra soundtrack, trots att jag själv på 80-talet skulle ha tyckt att det var helt för mesig musik.

Jag gillar inte ens wrestling särkilt mycket, kanske eftersom jag alltid sett det på helt fel sett. Det är ju egentligen teater som utförs av idrottsmän som i och för sig kan vara väldigt skickliga, men om jag får välja ser jag hellre på MMA.

Tidigare fick jag alltid biljetter till olika matcher, boxning, wrestling och MMA och jag älskade att gå på matcher, men nu har jag helt glömt bort denna fritidssyssla, kanske eftersom jag inte hittat biljetter i mitt postfack. Fick däremot en Spiderman skickad till mig igår och en inbjudan till en restauranginvigning. Och på tal om restauranginvigning. Ni som bor i Berghäll kan lungt testa Vihreäholvi. Jag var där igår och åt allt, det var väldigt gott. Innan dess besökte vi Riviera och såg Get Out. Tio poäng för helhetsupplevelsen.

Jag älskar Berghäll. Och bland lite mindre, tex igår när jag gosade med en valp som var gjort av det mjukaste material jag känt i hela mitt liv, men sedan blev avbruten av en onykter person som ville sparka hunden till helvetet. Jag tyckte det var ohyfsat.

 

Kommentarer (1)
Även jag älskade GLOW! Vill ha nästa säsong genast!
Maria04.07.17 kl. 16:45
Jaaaa! Jag fick nästan lust att permanenta håret. Eller jo jag fick det!
06.07.17 15:13
Anne Hietanen