Träningsiver

13.06.2017 kl. 13:55

Vet ni vad som har hänt? Jo nu har de senaste två veckorna i gymmet varit roliga. Har ju inte haft ordentlig kärlek till punttisen på många, många år. Har testat allt! Tränat med PT, tränat utan PT, tränat hit och dit, men det har inte lossat. Har till och med haft pauser på någon vecka, men inte ens det har hjälpt. Det är inte så att jag hatat att träna, men det har inte varit så fantastiskt roligt som det var tidigare (inte alltid, tidigare brukade ett av tie pass vara tråkigt, på sistone har förhållandet varit tvärtom.)

 

Efter bara några lyckade pass började dessutom haban växa. Min träningskompis K. är denna vecka på resa och hon är mycket starkare, min plan är att nu träna som en dåre medan hon är borta (och förhoppningsvis bara super, horar och lever dåligt) så att jag kommer fast henne.

Efter jag skrev om min adhd-explosion har jag överskjölts av olika artiklar och intervjuer med personer som har adhd och när jag läser dem känner jag ändå aldrig riktigt igen mig. Suck! Skulle kännas så roligt att få en förklaring till oron inom mig.Tidigare har jag nu bara acepterat den, men sen tändes ett hopp om att den kunde dämpas. Få nu se.

 

Medan jag håller på, varför glömde jag att nämna Han Kang när vi i bokpodden pratade om Nord- och Sydkorea? Vilket syndom kan jag skylla det på? 

Kommentarer (3)
Kör på! :D
La Dolce Musica13.06.17 kl. 21:12
I will!
15.06.17 21:33
Men har inte alla människor en ständigt molande oro inom sej? Ibland tydligare och mer högljudd och ibland tystare och mindre påtaglig. Jag tror ju nästan det. Kan det vara en grundklang som hör hemma hos en människa? Dödsmedvetenhet?
minna lindeb15.06.17 kl. 10:12
Ja men tack för att du skriver så. Så är det ju säkerligen för de flesta av oss och det tröstar ju nog.
15.06.17 21:34
Tänk om träningsivern nån gång skulle drabba mig :-D
Har gett upp - jag tycker mer om att supa (inte hora) men leva dåligt och därmed gott, t.ex med lite vin och ost och annat mumsigt :-D
Carita18.06.17 kl. 17:00
Men jag älskar också att leva dåligt! Känns ÄNNU bättre när man hållit på i gymmet först. :)
19.06.17 11:20
Anne Hietanen