Kom ihåg

17.05.2017 kl. 16:09

En snabb reminder, också till mig själv. Den vars liv ser lätt, vackert och perfekt ut kan vara något helt annat i verkligheten. De flesta av oss visar bara den soligare sidan av verkligheten på insta, fb, bloggar, skolan, arbetsplatser osv. Därför, speciellt därför, kan man alltid vara lite extra snäll, ge ett leende, hjälpa lite osv. Och på tal om hjälp, ofta känner man sig lite klumpig och tassig när man räcker ut en hand, kanske frågar hur någon verkligen mår och sedan också lyssnar.  

Jag har nu ändå kommit fram till att fastän det inte alltid blir helt bra så är det ändå hundra gånger bättre att fösöka än att låta bli. Vet ni vad jag menar? Man närmar sig någon så försiktigt man bara kan och frågar om hen behöver hjälp, men man känner sig som en elefant och sen kan man ofta ändå inte göra så mycket än ge två öron och kanske ett handtag i praktiska frågor.

Och så en random solig bild från igår. Jag gillar den märkliga handen bäst.

 

 

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Enklaste sättet att få hjälp på tåget är att bara titta på någon, tids nog kommer de att titta på en tillbaka och fråga vad som händer.
Jag har ett antal gånger blivit påtittad av folk på tåget som vill ha hjälp med att få väskan upplyft på hyllan ovanför sätet.
Affe af Skrifwklaada18.05.17 kl. 18:57
Och hoppas någon lyfter din väska när det behövs! Väska som väska. <3
19.05.17 09:04
Så sant!
Sabina19.05.17 kl. 10:29
<3
19.05.17 12:22
Anne Hietanen