Hör av dig

13.04.2017 kl. 08:22

Påsken har alltid varit ångestladdad och trög, men detta år ser jag verkligen fram emot att ligga och läsa i lugn och ro, äta några lamm och promenera i skogen. Obegripligt att det snart är sommarsemester och att jag innan det också får chilla på Ibiza. Är i stort behov av semester, men vem är nu inte det? Skulle vilja leva på ett sådant sätt som gör att jag inte så ofta skulle vara i stort behov av semester, att jag skulle jobba mera kravlöst. Jag märker också att jag inte jobbar bättre ju högre krav jag har på mig själv, blir snarare bättre när jag tar det lungt och litar på att erfarenheten och jag själv räcker.

Är det annars någon som vill ha EYLURE lösögonfransar? Fick dem i livboxen, men använder själv bara såna som man sätter i några åt gånger. Skriv exempelvis till hietanen.annemikaela@gmail.com om du vill ha. Sätt med adress och sådant. Om det kommer många mejl skickar jag ut andra grejer också, alltså inga äckliga saker, men trevliga. Hör av dig! Och glad påsk också.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Som företagare jobbar jag mer kravlös och har ingen semester att vänta på - men jag tar ledigt då jag vill, och även om allt är osäkrare med ekonomin har jag inte ångrat en sekund att jag lämnade det stora tidningshuset.
Påskkram till dig!c
Carita16.04.17 kl. 11:36
Kramar tillbaka!
17.04.17 19:56
Anne Hietanen