Distansjobb

10.04.2017 kl. 19:13

Idag och imorgon distansjobbar jag hemma i Borgå. Har mest olika skrivprojekt som kan göras lika bra hemma som på officen. Fast sanningen är att jag inte gör dem lika bra hemma, klockan är nu kvart över sju och jag har ungefär lyckats göra en fjärdedel av allt jag skulle göra, detta betyder att kvällsskiftet börjar nu.

Jag är så extremt rastlös att jag idag gjort en blåbärspaj (helt onödigt och random, den blev inte ens speciellt god), tvättat kläder, sorterat kläder för insamling, trimmat Minnis päls (den såg mycket förvånad ut), klippt Minnis klor (den såg något besvärad ut eftersom jag aldrig gjort det tidigare). Förstås är jag lika rastlös på jobbet och stiger upp kanske 20 gånger i timmen, men jag börjar åtminstone inte dammsuga i mitt, eller kollegers rum.

Innan onsdag skall jag också hinna läsa Johannes Ekholms Rakkus niinku och någon annan bok. Idag kom det förrästen ett nytt avsnitt av Hietanen & Henrikson, snart byter vi namn eftersom Henrikson är på moderskapsledigt och jag får en annan kompis. Skrev också en lite pinsam text om att bli påtittad.

 

Random illustration från Ibiza, om två veckor är jag där igen med min kära vän Kia.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Det tog mig flera år att lära mig jobba hemifrån. I början "jobbade" jag men nuförtiden är jag faktiskt rätt bra på att strukturera mina dagar. Alltid lyckas det så klart inte.
Kugge10.04.17 kl. 22:56
Gäller att inte ha för höga ambitioner för min del. Mera hitta något som är realistiskt och sedan få bra fiilis av att ha uppnått sina mål.
13.04.17 08:41
Att jobba hemifrån passar mig, det är skönt - men klart att det kräver disciplin. Jag listar alla "måsten" och bockar av. Bäst jobbar jag mellan 8 och 12 eller 9-13. Sedan går det ibland bra också på kvällen - beror ju på vilka arbetsuppgifter vi har :-)
Carita16.04.17 kl. 11:37
Aj du är så där morgonpigg. Jag jobbar som bäst mellan 17 och 23 skulle jag säga. Lite opraktiskt.
17.04.17 19:55
Åååh blåbärspaj! Favoriten!
DammsugarExperten29.04.17 kl. 14:42
Jo om inte någon liten klåpare bakat den slarvigt.
03.05.17 13:37
Anne Hietanen