Byns trögaste

03.04.2017 kl. 14:28

Jäkligt trög start på veckan, kom hem igårkväll efter ett veckoslut på litterärt skapande i Åbo.  Är så trött att det är svårt att sova bort tröttheten. Hela fejset håller också på att mögla på grund av finnar, nippor och allmänna utslag, jag kan inte ens visa bild på spektaklet. Det mesta kommer väl från stress, men kanske också från socker. Känns inte lockande att skära ner på sockret, men överväger nog ändå.

Inte en enda figur har svarat på det här, jag ylar till här ännu en gång, finns det alltså någon som alls kunde tänka sig att delta, ens lite? Hör av dig i så fall. Jag antar att jag helt enkelt hållit på och tiggt här för mycket, ber er hela tiden om dittan och dattan, men ger inget tillbaka. Okej, jag skall börja ge mera. Börjar med att ge den här bloggrekommendationen. Det handlar alltså om en otroligt aktiv hönsgård. Jag funderar på att försöka adoptera Nugget.

 

 

Miljön under veckoslutet. 

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Jag har lite småroligt åt hur tyst det blev i kommentarfältet då du erbjöd folk att vara med på tv. Lite som då chefen frågar "vem kan träffa och diskutera med två gäster från Yrztichi på fredag kl. 15.30? En av dem kan lite engelska." ... och så tittar alla knäpptyst ner i sina kalendrar utom två som hummar lite svävande om kurser, möten och nageltrång. :)

Tack för länken till hönsbloggen! Ska visa bilderna för mina hönor.
S. med punkt03.04.17 kl. 20:29
Hehehe! Vad tyckte dina hönor annars?
05.04.17 18:53
Jag högläste för hönorna och de nickade instämmande och igenkännande åt det mesta. Lite sura är de över att de syns och hörs för sällan i min blogg. Dobby tog det hela allra bäst, för han ska få nytt hem i dag med egna hönor (nu lånar han sin fars i smyg) och han tror såklart att hans nya ägare kommer att blogga bättre om honom än hans nuvarande.
S. med punkt11.04.17 kl. 09:55
Dobby blir säkert en stor bloggstjärna. Jag älskar annars din blogg, förlåt att jag aldrig kommenterar där, vet inte varför jag känner mig så blyg där, men så är det Skall jag skärpa mig?
13.04.17 08:40
Vad glad jag blir för att du gillar! Nää, inte behöver du skärpa dig, det är frivilligt! Förstår precis (nästan, tror jag) byghetskänslan. Jag skulle ha kommentarer till precis varenda inlägg du skriver men försöker hålla mig i skinnet. Det där "nånäää, int ska ja nu... nee..." :-)

Det är ju sällan någon kommenterar på min blogg och det är helt ok. Ofta länkar jag inlägg till min Fb-sida och då kommer kommentarer från bekanta på Fb i stället. Helt ok för mig, huvudsaken att jag får skriva!

S. med punkt13.04.17 kl. 13:12
Blir så jäkla glad över dina kommentarer! <3
17.04.17 19:56
Anne Hietanen