Veckoslutet

12.02.2017 kl. 20:59

Vilket fint veckoslut, fick för mig att gå och  titta på Jonas Gardells föreställning på Savoy på fredag, eller han drog faktiskt två shower efter varandra. Jag var mycket imponerad. (Jag var på den tidigare föreställningen.)

Igår åkte jag till Borgå för att mingla med Minni. Hon börjar bli gammal och märkte till min förvivlan att hon dricker mycket mera vatten än tidigare, visst är det ett tecken på att njurarna börjar bli svaga? Månne det lönar sig att ge piller åt hunden?

 

 

Idag har jag joggat runt Skatudden, det är världens kortaste joggingtur men jag blev ändå så trött att jag sovit flera timmar efteråt. Det betyder att jag nu skall koka kaffe och läsa färdigt Karolina Ramqvists Det är natten och Yaa Gyasis Vända hem. Bägge böcker är bra som bra den, är överlycklig över hur mycket bra litteratur som ges ut.

Imorgon kommer ett nytt avsnitt av podden, jag skäms lite över allt jag sade, bland annat att jag funderar på att sluta vara feminist. Jo, så var det, en bok vi läste fick mig nästan att tänka i de banorna. Jag gissar att jag kommer att få stryk längs med veckan, men sånt är livet.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Bästa avsnittet hittills hördu!!
Kugge13.02.17 kl. 10:17
Tack, det värmer mitt hjärta!
13.02.17 18:05
Anne Hietanen