Åbo och högfärden

27.01.2017 kl. 14:53

Hälsningar från Åbo, det är igen dags för Litterärt Skapande och det är redan det andra året som startar. Kan redan nu rekommendera denna kurs väldigt mycket. Bäst är nog gruppen i sig, skall bli väldigt roligt att följa med vad var och en kommer att skriva i framtiden.

Inför veckoslutet har jag gett mig själv en hemlig uppgift och det är att inte säga ett enda dissande ord om mig själv. Det kommer att bli väldigt utmanande, men min handledare har redan några gånger kommenterat att jag gör det ofta. Jag tror ju inte att det beror på dåligt självförtroende utan att jag vill framstå som ödmjuk och sympatisk. Nå, det här veckoslutet ingen diss alltså, hoppas jag nu inte bara framstår som väldigt högfärdig. Jag kan bra föreställa mig att jag börjar överdriva och kanske i tid och otid stiger upp och ger mig själv en rungande applåd och ett hyllningstal.

Rapport följer.

Pennan bakom örat.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag slutade tala negativt om mig själv för ett år sedan ungefär. Det bästa jag gjort. På en vecka hade jag redan mycket bättre fiilis, och ett år senare känner jag mig till och med lite framgångsrik och snygg nu och då.

Spontana rungande applåder och hyllningstal till en själv låter ungefär som det sundaste en kan syssla med i detta samhälle. Just do it!
Julie27.01.17 kl. 22:13
:)
29.01.17 20:19
Anne Hietanen