Kryssning

19.01.2017 kl. 14:34

Varje dag ser jag Viking Line åka fram och tillbaka rakt utanför våra fönster. Vi bor alltså fast vid havet, det är inte så att Viking Line rullar runt på vår innergård. Hur som helst, detta har gjort att jag drabbats efter en stor längtan efter att åka Viking Line, i många år hade jag ingen lust alls eftersom jag jobbat som hyttvärdinna, städare, puligumma och alltmöjligt på båtarna.

Men nu, nu är det dags. Årets Mediespråk sker på Viking och jag är så lycklig. Under två dagar behöver jag inte heller prestera något alls. Får bara sitta och lyssna på vettiga människor som berättar olika mer och mindre intressanta saker om journalistik idag. Hurra. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Kryssningar är jätteroliga, i gott sällskap! Jag har mest åkt Viking, men nu blir det arbetsresa med Silja om ett tag. Tröttnar visst aldrig :-)
Aj, puligumma - det vill jag också ha i min CV :-D
Carita21.01.17 kl. 15:08
Huhuhu, men nog är det ju tungt också. Man bör nog kanske inte kryssa för ofta ändå!
22.01.17 12:20
Anne Hietanen