Allt eller inget

10.01.2017 kl. 17:07
Tittar på mina eländiga kläder och är trött på varje plagg. Funderar på att shoppa en helt ny garderob för miljoner euro, men funderar också på att inte köpa något alls. Varför tycks bara dessa två alternativ existera? Det normala och sunda vore ju att köpa några få bra plagg och sedan leva med det. Men nej, det känns helt för förnuftigt, det skall vara antingen en överdrift eller en underdrift. Finns det någon som känner igen sig?
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Japp! I mitt parallella liv som bara existerar i min hjärna äger jag några få men väldigt snygga och funktionella plagg, ekologiskt producerade och allt man kan tänka sig. I verkligheten finns det inte mycket i min garderob som jag gillar på riktigt.

Värst är ändå att jag i minst ett halvår verkar ha shoppat för någon jag trodde jag ville vara/bli. Tack och lov tog ryggmärgen över strax före jul och jag köpte en flowerpowerpyjamas i glada färger som jag aldrig vill ta av mig.

Tur att jag inte hade miljoner euro att lägga på "mitt nya jag", för då skulle jag ha en främlings garderob nu.
S. med punkt10.01.17 kl. 22:29
Fast visst skulle det vara roligt att gå runt med en främlings garderob en liten stund och se hur det skulle påverka en själv samt omgivningen, om det nu skulle på verka alls.
11.01.17 16:58
Nåjo, en liten, liten stund då! :-)
S. med punkt12.01.17 kl. 12:31
Ja! :)
15.01.17 19:50
Anne Hietanen