Hembesök

23.11.2016 kl. 10:58

Finns det något bättre än att gå in till folk man inte ens känner och bara kolla hur de bor? Det är sällan riktigt som man tänkt sig.

Kolla in det splitternya Lasso-avsnittet som visar hur massor med olika människor bor, bland annat bloggaren Carola Ekman. Jag tyckte det såg underbart ljust och harmoniskt ut och jag kommer att skicka en ansöka till Carola om att få flytta in där.

 

 

Och med #oskönahem på insta får ni gärna ladda upp bilder på lite sämre hörnor i ert hem. Jag tänker mig att det kunde sänka på pressen ifall man får se att också andra kan ha det lite halvasigt hemma hos sig.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Jag önskar man fick se mera asiga hem så man inte skulle måsta känna sig så ensam med att dammsuga ca varannan vecka fast man har en hund som fäller så att man vadar i hårtussar... Uppskattade cissi wallins och lady dahmers listor på hur ofta de t.ex byter lakan hemma, mycket befriande!
Julie23.11.16 kl. 12:43
Jaa, mera sånt! OCh kan du inte snälla ladda upp någor riktigt asigt på insta under #oskönahem. Om du har något sådant hörn.
24.11.16 11:27
I like this interior. It seems to me that this is an interesting idea to make it white in general.
essay writing service reviews29.12.16 kl. 15:45
Anne Hietanen