Allt får underkänt

31.12.2013 kl. 22:32

Detta år har varit helt hopplöst tråkigt. Om det skulle varit en film hade det varit en sk. amerikansk komedi som man helst avlägsnar sig ifrån så fort som möjligt.

Jag är förbryllad och glad över att majoriteten av mina facebookvänner haft ett så bra år. Jag förstår att jag helt enkelt måste skärpa mig, försöka skriva bättre manus. Och jag förstår också att en del grejer inte går att ändra på. Jag kommer aldrig att vara den gladaste lärkan i trädet och så är det med den saken. Hoppas ändå att jag är lite gladare nästa år, åtminstone stundvis. Oddsen är ganska goda. (Okej, det är dom kanske inte, men jag ville inte lämna er med en deppig sista mening.) (Borde kanske komma på ett roligt skämt också, det fanns en rolig med tomater tror jag. Återkommer.)

Kommentarer (11)
Hear hear. Får lite stress av allas hehkutus om hur fantastiskt 2013 varit. Jag har liksom gjort inget. Okej, jag födde en fantastiskt dotter januari och har ju haft glädjen att hänga med henne, men jag tror nog det blir roligare. Förutom att vara mamma känns det som att jag inte gjort något annat detta år (förutom sagt upp mig, haha!). Kram på dej Anne!
Catten 01.01.14 kl. 01:43
Kram Catten fina!
01.01.14 23:17
Jag har haft ett riktigt skitår, men jag reagerade på att majoriteten av mina facebookvänner också verkar ha haft det riktigt skit. Det har dött mera människor som jag känner i år än under alla mina tidigare år tillsammans, jag har träffat riktigt vidriga typer och haft mycket existentiell angst. Jag väljer att lägga alla mina paukkun på 2014 och glömma 2013 så bra det går. Jag önskar dig ett fantastiskt nytt år och all lycka till er!
fua01.01.14 kl. 11:01
Tack! Och tack det samma. 2014! Blir nog bra.
01.01.14 23:18
Du får tio poäng av mig. Alla tar till lite extra på fb, innerst inne känner alla sig lite misslyckade. Jag är nöjd med att jag gått och fikat nästan varje vecka. Bättre det än att ligga hemma och spotta i taket.
håkan01.01.14 kl. 11:48
Aj, det där med att gå och fika varje vecka låter bra. Vad har du för regler? Samma kafé eller olika? Bulla eller ej?
01.01.14 23:18
Glada lärkor finns det nog av. Dom faller från trädet utan att nån ids plocka upp dom. Dom fortsätter ju gladeligen sin fixxiga trall fast dom har brutit allt..
minna lindeb01.01.14 kl. 16:43
:)
01.01.14 23:19
Gillade inte 2013. Men det är så last year! Världens sämsta skämt. Imorgon börjar jag göra 2014 till ett fantastiskt år!
Emma01.01.14 kl. 22:47
Heheh!
01.01.14 23:19
Ska lära mig bättre skämt också i år.
Emma01.01.14 kl. 22:49
Du behöver inte. Du har helt tillräcklig bra skämt åtminstone för mig.
01.01.14 23:19
De senaste 12 åren har jag också känt så där, men för 3 veckor sedan reste jag ensam till London, var där i 2 dygn, gjorde inget annat än gick omkring och "hade feeling", tittade på Billy Elliotmusikalen (såå bra), les Miserables, stan i allmänhet, och efter det har jag gått omkring och varit lycklig i själen. Över vad då? Jo över att få finnas till!! Mitt i allt är jag så jävla tacksam över varje dag i mitt rätt så menlösa liv. Jag har liksom fattat att man kan vara lite smyglycklig över småsaker i livet trots att mycket är åt helvete. Intressant att se hur länge den här tacksamochsmyglycklig-känslan varar...
carola01.01.14 kl. 23:18
Carola! Det där låter ju helt fantastiskt! Det håller nog! Undrar varifrån och hur den där insikten slog rot? Vilken impuls som var avgörande och så där? Otroligt! Och bara att njuta.
01.01.14 23:21
Ja, jag fattar heller ingenting! Har haft ett riktigt bajsår men enda jag läser om är hur underbart år alla andra har haft. BLAH!
Anna02.01.14 kl. 00:13
Detta år bli bättre ju!
02.01.14 17:41
Anne du e så fin. Du visar alltid intresse för dina medmänniskor. Du ber om ursäkt för att du talat för mycket om dig själv fast du knappt berättat någonting alls. Du verkar glädjas genuint över andras framgångar. Du utstrålar värme och skön känsla.

Nu 2014 skall du bara se till att du inte får för stort värmeläckage, utan kommer ihåg att stråla lite inåt också.

Då blir det bra.


P.S. Du kunde kanske testa på foliedräkt.
Klaffen02.01.14 kl. 01:16
Klaffen, tack! Du är så snäll. Jag har nu en kåpa gjord av folie! Känns skönt måste jag säga. Och det där med att glädjas över folks framgångar, jag glädjs bara då det är bra typer som jag (i min otroliga vishet) anser att förtjänar det. Blir riktigt olycklig när hemska typer får saker de inte förtjänar. Och tyvärr är jag själv så pass omogen att jag nog ogillar en hel del folk.
02.01.14 17:44
Mitt år var både bästa och sämsta. Både sjukt bra och konstigt svårt.

Blev idag helt till mig av mitt instagramflöde och konstaterade att wow jag hade ju en awesome sommar. Sen tog jag fram en dagbok från sommaren där jag svettas över alla arbetsintervjuer jag hade då, och diverse för att säga det artigt relationsproblem, och konstaterade att wow sommaren var ju superstressig. Att det här allt beror på perspektivet.

Men tråkigt har jag åtminstone inte haft.
Fager Dam02.01.14 kl. 15:43
Voi huhhu, men som sagt, du har inte haft tråkigt åtminstone.
02.01.14 17:45
2013 har i filmväg varit en vardagsrealistisk östtysk film för mig, med en touch av white trash-fiilis. Ungefär. Sen har jag råkat på både en riktigt ondskefull människa och en väldigt fin ny bekantskap. Både tungt och fint på samma gång. Hoppas ditt 2014 blir bra och intressant, för du förtjänar bra och intressant, du.
Nina02.01.14 kl. 17:57
Tack! Och tack det samma! Hoppas vi ses snart!
03.01.14 15:12
Anne Hietanen