Ny sänglampa

06.06.2013 kl. 12:45

Jag råkade dammsuga med sådan passion att en sänglampa gick sönder, en riktigt obehaglig Ikealampa, så det var nog Guds vilja. Men hur som helst, nu skall nya lampor inskaffas.

Kunde detta vara en vän? Eller ser den ut som om den just skall kakka?

 

Eller gillar vi denna bättre? Själv tycker jag att minen kanske är liiite självbelåten, i stil med "Jag har flera morötter än alla andra jag känner."

Bägge kostar 69 e från Kaunispienielämä. Den enda dåliga är att dom bara lyser med 12 V. Kan man läsa i sådant ljus?

 

 

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Kan man läsa i ljuset av bilens strålkastare? ;-) Mera ohemult är det här kanske att den antagligen går på en glödlampa och i.o.m. att det är ett 12V system så hittar man knappast en led-ljuskälla till den. Inte för att det egentligen ekonomiskt är lönsamt byta ut ljuskällan... Att den går på 12V betyder närmast att den går på likström. Inte t.ex. 230V växelström. Det är en 10W glödlampa i den så det kan nog vara den inte orkar lysa igenom plastskalet så bra att det går att läsa. På deras sidor säger de "esim. yövaloksi". Jag tolkar det som att ljuset inte är så starkt att det håller barnet vaket och då kan det vara lite på gränsen om man kan läsa eller inte.
Bakpappa06.06.13 kl. 15:33
Nå men så är de ju.
06.06.13 20:41
jag skulle satsa på den vilsna isbjörnen. :)
håkan06.06.13 kl. 22:38
Jo, den är så vilsen.
08.06.13 16:57
hahaha. Det stämmer. Den kakkande isbjörnen är min favorit. Så där fick sej den självgoda kaninen. Ifall de är för svaga kan du ju ha den som nattlampa så du hittar till wc på natten.
Linnéas Butik06.06.13 kl. 23:58
:)
08.06.13 16:57
Ett självklart val- kaninen! Jag tycker inte alls den ser överlägsen ut, utan snarare väldigt snäll. Kaniner är stolta djur som gärna sträcker på sig utan att vara höga i korken. Den är helt enkelt genuint nyfiken och öronen är i en glad position. Det ser ut som att den ställer en fråga, typ "vill du jag ska hjälpa dig lysa upp din tillvaro?" Och så är den ju så söt och ser mer realistisk ut än isbjörnen. Kanske jag är aningen partisk, jag har ju bara en kanin men ingen isbjörn som husdjur.
Fridas Djurblogg10.06.13 kl. 21:35
Nå, när du skriver så där så måste jag ju helt enkelt tänka om!
11.06.13 18:52
Tror inte de funkar som läslampor tyvärr. Jag har sett kaninlampan och den var nog mera som en nattlampa.
Anna-Lena15.06.13 kl. 22:19
Anne Hietanen