Losing You

10.09.2012 kl. 09:56
Åtminstone en gång i året måste jag länka till denna video. Jag älskar den. Jag älskar Jan Terri. Hon är min idol, hon har tänkt "skäms int" och så har hon gjort en fin musikvideo.
Videon innehåller många godbitar, t ex när Jan står vid ett avloppsrör och sjunger, när hon vinkar till imaginära fans och när hon och hennes farliga ligistpojkvän rebelliskt kör mot ett STOP-märke. I ett skrivråd går detta förbi Gangnamstyle med hästlängder (häst, heheh.). Jag ger 10 poäng.
Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Den här var verkligen toppen! Tack.
minna lindeb10.09.12 kl. 13:12
Får mig att minnas den video jag gjorde på Stockmann Stage i slutet av 80-talet. Först spelade man in en valfri sång i ett litet svettigt bås och efter det gjordes videon i ett rum intill. Omgivningen fejkades med hjälp av chroma key -teknik till något tjusigt som t.ex. strand med palmer med häftiga vinjett-effekter. Dessvärre uppnådde den aldrig samma populäritet som Jan Terris coola video.
Camilla10.09.12 kl. 13:33
Fantastiskt! Och BTW: jag har också besökt den svettiga båsen i Stockmann Stage i början av 90-talet. Gjorde int en video (thank god!) men sjöng in istället Debbie Gibsons "Foolish Beat", som jag säkert har kvar på kasett nånstans i gömmorna...
Catten11.09.12 kl. 13:16
10 poäng från mig med.
Chris09.09.18 kl. 18:38
Anne Hietanen